Personvern - Vilkår

 

Logo og bilder fra Margaret Lie

Siden er laget av NordMarketing

Annet legitimasjon:

 

Mindfulness instruktør/NLP

 

Manuellmedisinsk smertebehandling med nåler

 

Kurser i traumeforståelse


Pilates instruktør/Barsel


MediYoga- og Yin Yoga instruktør 

Hei!


Jeg heter Anne-Merete Optekamp, og som du sikkert har sett på siden her, er jeg over gjennomsnittlig glad i vann! Jeg må ha vært en fisk i mitt tidligere liv. Jeg elsker å bruke naturen for å hente meg inn igjen, spesielt i vann som er et utrolig medium for å kjenne på hele kroppen. Hele året!

 

Jeg er oppvokst i Bayern/Tyskland. Etter endt utdanning som tanntekniker reiste jeg i noen år til USA. Jeg har alltid vært svært nysgjerrig og glad i mennesker og ville lære mer om oss mennesker og vår adferd. Så da jeg kom til Norge for å besøke min mor, begynte jeg på årsstudiet i psykologi i Bergen.

Men fordi kroppen var fraværende i studiet, begynte jeg på fysioterapiutdannelse. Jeg kjente fort at mange plager ofte var svært sammensatt, og ikke kun fysisk. Det var en stor andel av mennesker med plager jeg følte meg utilstrekkelig rustet til å behandle. Det samsvaret mellom våre fysiske og psykiske plager var overveldende.


Derfor valgte jeg en videreutdanning til psykomotorisk fysioterapeut ved OsloMet. Også førte veien videre til en mastergrad i psykisk helsearbeid ved OsloMet. Jeg har brukt kunnskapen, erfaringer fra behandlingsrommet og mye egenbehandling til å finne min måte å jobbe på.

Noe som har kommet godt med i livets berg- og dal bane, og noe jeg synes alle fortjener å lære mer om. Vi alle er sårbar, og trenger å kjenne at kroppen ikke lever sitt eget liv. Alt henger sammen!

Jeg brenner for at mennesker har det bra, og oppdager styrken i seg selg. Og jeg har hatt gleden av å være en del av denne reisen hos mange mennesker,  med stor takknemlighet.


Jeg har 14 års erfaring som terapeut. Jeg er autorisert helsepersonell og har taushetsplikt! Og jeg gleder meg til å høre fra deg.

OM OSS

Vi ønsker å høre fra deg, kontakt oss uansett hva du lurer på!

Du kan sende oss en e-post, ringe, eller bruke skjema under.